Zoeken naar wij hebben

Uw zoekactie voor wij hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Goed lezen aub Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners, Voetballers, lopers, triatleten, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad. Lijk een onmogelijk task. Groeten x  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Benny 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek naar mondgag ervaring
Wie heeft daar ervaring mee? Welke fantasy of ervaringen heb je er mee beleefd? Denk dat het wel enorm spannend is om dat in te hebben en en je lot over moeten laten aan de dominant!  
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
M 47 175 75 16*5 sportief, creatief, hetero maar spanningzoeker. Voel me niet aangetrokken tot mannen maar vind het wel fijn om er af en toe eens mee te spelen. Leven doen we maar één keer en we moeten toch alles eens geprobeerd hebben :-) Zelf hou ik van bijzondere ervaringen. Heb jij een ideetje om te doen tussen nu en 13u? Stuur even, ik antwoord sowieso. Ciao !  

Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
Paul 71 jaar Limburg - Gingelom
Jammer van de fakers en ….
Ik wou effen mijn zegje doe over wat regelmatig gebeurt, dikke egoïsten die enkel aan hun eigen denken , snel klaarkomen en weg, dan sta ze verwonderd dat vrouwen dit niet meer accepteren! Topie zou ik zeggen , smijt ze op straat En dan hebben we het nog niet gehad over het aantal fakers , velen rijden kilometers voor niks , je kan dit vermijden niet 100% door gsm nummer te eisen dan vallen er al veel door de mand Bedankt om mijn geklaagt te lezen  
Hans 50 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Morgenochtend
Voor morgenochtend (welkom vanaf 8u) ben ik op zoek naar een slanke man tussen de 35 en 55 jaar en die, net als ik, zin heeft in een soft date. Tongzoeners hebben een streepje voor. Ik kan morgen enkel ontvangen.  
Pieter 58 jaar Antwerpen - Laakdal
Wielertoerist
Van de vele honderden wielertoeristen die zondags rondrijden moeten er toch zijn die goesting hebben in iets anders dan fietsen. Wie o wie kom ik morgen tegen? Omgeving zuiderkempen. Zelf ben ik 57, 1.78, 70kg. Tot morgen?  
Chubby beer 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Chubby Beer geen model maar zoek af en toe sex
Wat kan zien we wel ze ben er 50 171 100 Softe Sm kan , poepke kan iets hebben ... Geen top ervaring wel al bottom ervaring  

Chubby Beer geen model maar zoek af en toe sex
Bottem 43 jaar Antwerpen - Merksem
Iemand ouder zin om te vrijen?
Zijn er nog oudere mannen die kunnen ontvangen regio antwerpen in die zin hebben om te sexen? Liefst een goed geschapen top en hoe ouder hoe geiler.  

Iemand ouder zin om te vrijen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10